madlen

Здравейте

Казвам се Мадлен Кънева, квалифициран козметик и обучен терапевт от Aкадемията на Biologique Recherche. Завършила съм професионално обучение за изпълнител термални процедури в няколко степени (класически, лечебен, спортен, антицелулитен масаж, вендузи и пр.). Специализирах в Международна академия по Фейспластика и Остеопатия при Д-р Алес, професия "Естетист масажист". С желанието си да се развивам, надграждам и предоставям винаги най-доброто се обучавам в Мастър класове за козметици по различни теми свързани с грижата за кожата. Член съм на АМК (Асоциация на медицинските козметици в България), където споделяме опит. А Естетичен център Skin Expert, моя сбъдната мечта, е мястото, където споделям знанията си за постигане на здрава и красива кожа.

Посветена съм на грижата за кожата, а в работата си влагам цялата си любов и енергия, вдъхновена от желанието да нося радост и самочувствие на моите клиенти. Убедена съм, че усещането за хармония е пряко свързано с баланса между вътрешната и външната ни красота. Усилията ми са насочени към индивидуалността и уникалността на всеки клиент според неговите потребности, изисквания и желания. Любимата ми дума е персонализация. Персонализираният подход води до устойчиви във времето резултати за визията и здравето, и скъсява пътя към постигането им. Тук съм, за да откривам най - доброто решение за конкретния човек за здрава кожа.

Залагам на индивидуален подход, професионализъм, уважение и конфиденциалност. Избрах световно утвърдена марка с 50 годишна история и най - надежните процедури за лице. Апаратите, с които разполага центъра са висок клас, които гарантират успешни резултати. Приела съм предизвикателството да представям нови процедури, да развивам и изграждам личните и професионалните си умения, да съм активна, фокусирана и да запазя автентичността. Стремя се да поддържам отлична компетентност и да отговарям адекватно на изискванията на клиентите.

В Skin Expert Center високо се цени лоялността на клиентите, взаимното доверие и процеса на обратна връзка.

Skin Expert Center отговаря на всички стандарти, които гарантират качеството и безопасност на козметичните услуги.

about us

ЕСТЕТИЧЕН ЦЕНТЪР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

SKIN EXPERT


Skin Expert е естетичен център, разположен в сърцето на град Русе и предлага високо персонализиран, интегриран и всеобхватен подход към грижата за кожата и красотата, като предоставя на своите посетители изцяло ново изживяване. Всяка козметична процедура в центъра е строго персонална и се уточнява при всяко посещение, тъй като “кожата днес не е в това състояние, в което ще бъде утре”.

Тук можете да се насладите на козметични услуги с продуктите на Biologique Recherche за лице и тяло, които са чисти, ефективни, клинични и съдържат единствено активни съставки с висока концентрация на морски, растителни и биотехнологични екстракти, за да въздействат върху самия епидермис.

Козметичните продукти на BR Paris могат да бъдат приложени в мануални или апаратни процедури, в перфектна комбинация с най-новите технологични постижения като Micro Puncture Lab за постигането на моментални, почти магични резултати.

about us

Елегантните помещения на Skin Expert Center в сърцето на Русе, го превръщат в едно райско кътче на земята. Независимо дали искате да поставите началото на нов режим в грижата за кожата на лицето си; да заблестите за официално събитие или романтична среща; или просто да се поглезите като се отдадете на грижа за себе си, вие ще намерите всичко тук, при нас.

Възползвайте се от мануални и апаратни процедури за лице, така че да се почувствате като произведение на изкуството. Дори само една визита, ще ви предостави усещане за спокойствие неподвластно на времето, което ще ви насърчи да отделяте повече време за себе си.

about us

По време на първото ви посещение, квлифициран специалист  ще диагностицира вашето Състояние на кожата, чрез анализ на начина ви на живот и последиците върху вашето лице, ще направи индивидуална и прецизна оценка на кожата: хидратация, еластичност на кожата, пигментация, съдържание на себум с прецизна апаратна диагностика.

Вместо традиционните категории, като „суха“ или „мазна“, получавате персонализирана картина – ваше гурме меню – на Състоянието на кожата си точно в този момент за постигане на незабавни и видими резултати.

Ще се убедите, че методологията на този френски козметичен бранд няма нищо общо с всичко, което познавате до момента.  Използването на пара например, е строго забранено, защото тя води до освобождаване на HSP – протеини на топлинния шок. Накратко казано, топлината се възприема като реална заплаха за кожата и по този начин се нарушава деликатния й баланс.

about us

Експертите на Biologique Recherche, преминават продължителни обучения в България и Париж, за да ви предоставят индивидуален съвет за правилните козметични процедури и продукти за домашна грижа, които най-добре ще отговарят на текущото Състояние на вашата кожа. Кожата е орган, който се променя постоянно, в зависимост от екологични, вътрешни, хормонални и хранителни фактори. Мисията на Мадлен със създаването на Skin Expert Center е да води своите клиенти целеустремено през непрекъснато развиващия се, понякога предизвикателен и понякога непреодолим път към здравата кожа и красота.

 

 

„През първата половина от живота си получавате кожата, с която сте родени. Но за втората половина от живота си получавате кожата, която заслужавате и аз създадох Skin Expert Center, за да ви покажа как да се грижите за нея. Експертите на Biologique Recherche се стремим да помогнем на кожата да функционира в най-оптималната си форма и по този начин постигаме най-добрата версия на самата нея.”

 

 

 

Да се свържете със Skin Expert Center не е никак трудно.


За най-актуалната информация от света на красотата и здравето, можете да черпите знания от моя блог. Не забравяйте да последвате Skin Expert в Instagram: @skin_expert_centre и да харесате @Естетичен център Skin Expert във Facebook, за да бъдете винаги информирани за новините от естетичния център.

Skin Expert Center може да бъде вашето красиво убежище. Сега всичко зависи само от вас – дайте приоритет на себе си и своето благополучие. 

35

Последвайте ни в социалните мрежи за още повече полезна информация.

Свържете се с нас!

phone 0897 897 297

mail info@skinexpertcenter.bg

mail Адрес: гр. Русе, ул. Борисова 44Б,
      ет.2, кабинет 1

Работно време:
Вторник – Събота: 10:00 – 18:00
Неделя и Понеделник - почивни дни
*Посещенията са само с предварително уговорен час!

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-biskvitkite"> политика за бисквитките</a> и <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-poveritelnost"> политика за поверителност</a>.