Диагностика на кожата със Skin Instant Lab


Козметичните процедури за лице, тяло и скалп, с козметиката и строгите протоколи за работа на Biologique Recherche, винаги се предхождат от персонална диагностика на кожата (подходяща едновременно за мъже и жени), при която се извършва уникален за всеки клиент анализ на Състоянието на кожата.

Диагностика на кожата със Skin Instant Lab

Художникът следва своето вдъхновение, a цветовете, които той избира, дават живот на творбата му. Изследователят намира възнаграждение и удовлетворение в постигането на своята цел. Нека квинтесенцията на моите години, изпълнени със страст, упорита работа и проучвания, да служи като знак за почит към красотата, която Вие олицетворявате“!

Иван Алуш – създател на Biologique Recherche

Диагностика на кожата със Skin Instant Lab

Диагностиката на кожата на лицето бива визуална, тактилна и апаратна. Biologique Recherche разполагат с единствен по рода си апарат за диагностика на Състоянието на кожата на лицето. Skin Instant Lab  е уникална система за анализ, диагностика и предписване на продукти и лечения.

По време на първата консултация експертът на Biologique Recherche извършва задълбочена дермокозметична диагностика, за да идентифицира специфични проблеми на кожата със Skin Instant© Lab.

Тази консултация включва три основни стъпки:

1. КОЗМЕТОЛОГИЧНА ОЦЕНКА НА КОЖАТА

Тази оценка се основава на първоначална визуална диагноза от експерт и дермокозметичен въпросник.

2. СЕРИЯ ОТ СТРОГИ ИЗМЕРВАНИЯ С ИЗПОЛЗВАНЕ НА SKIN INSTANT© LAB

Skin Instant© Lab се състои от пет сонди, свързани към компютър, оборудван със софтуер за диагностика и анализ, специално разработен от Biologique Recherche.

Тези измервания се използват за определяне на:

• Съдържание на влага, измерено чрез корнеометрия.

• Нечувствителна загуба на вода (IWL), известна още като трансепидермална загуба на вода (TRWL), мярката за ефективността на липидната бариера.

• Еластичност на кожата или способността на кожата да възвърне първоначалната си форма след изкривяване, измерена чрез кутометрия.

• Индекс на кожен меланин, измерване на „абсорбция“ за наблюдение на промените в пигментационните петна.

• Съдържание на себум, измерено чрез фотометрия.

3. АДАПТИРАНА И ЕВОЛЮЦИОННА ПРЕПОРЪКА С ВРЕМЕТО

Въз основа на дермокозметичния анализ на експерта, обективните измервания и над 30 - те отговора по въпросник чрез Skin Instant© Lab, свързан с базата данни на Biologique Recherche, специалист ще предложи селекция от продукти за домашна грижа и план за терапии в кабинет на Biologique Recherche, перфектно адаптирани към Skin Instant©. Ще бъде предоставено и персонализирано дермокозметично досие, съдържащо всички данни, резултатите от измерванията, отговорите на въпросника и препоръките за продукта и лечението.

Данните ще се съхраняват в персонализирана история, като се наблюдават промените в Skin Instants© с течение на времето, така че препоръките да могат да бъдат динамично коригирани за изграждане на обективна дългосрочна програма за лечение.

Диагностика на кожата със Skin Instant Lab

Tерапевтите на Biologique Recherche преминават специални курсове на обучение, за коректна и прецизна визуална и апаратна диагностика на кожата на лицето, за да са сигурни, че ще осигурят правилната, персонализирана грижа за вашето лице.

Свържете се със Естетичен център Skin Expert и ще изготвим персонално гурме меню от продукти и терапии, специално и конкретно за вашето Състояние на кожата.

80

Последвайте ни в социалните мрежи за още повече полезна информация.

Свържете се с нас!

phone 0897 897 297

mail info@skinexpertcenter.bg

mail Адрес: гр. Русе, ул. Борисова 44Б,
      ет.2, кабинет 1

Работно време:
Вторник – Събота: 10:00 – 18:00
Неделя и Понеделник - почивни дни
*Посещенията са само с предварително уговорен час!

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-biskvitkite"> политика за бисквитките</a> и <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-poveritelnost"> политика за поверителност</a>.