Имате нужда от правилна грижа за кожата, почистване на лице, масаж или просто искате да релаксирате в приятна обстановка? 

 

Дори най-простата процедура, като почистване на лице, се различава в различните салони. Например в някои салони, Вие сами можете да изберете начина на почистване, докато в други, то да се определя от вида на кожата Ви. Често срещана практика е механичното почистване или мануалното почистване на лице с екстракция на черни точки да се прилага върху всички кожи по един и същи начин, без да е съобразено със Състоянието на кожата на клиента (това важи и за прилагането на други процедури).  Оттам започва и промяната на кожата в не здравословен вид и често не забелязваме тази промяна от първото посещение.

Да, всички си представяме перфектния козметичен салон. Място, в което работят истински професионалисти в грижата за кожата, на които можете да се доверите. 

Преди да го намерите, останете с мен до края. В тази статия ще ви споделя какво трябва да знаете при избора на  козметичен салон и защо цената не е най - важният въпрос.

За съжаление, много дами обръщат най-голямо внимание първо на ниската цена, а не на качеството. Не забравяйте, че цената на процедурата често е обвързана с качеството на използваната козметика и знанията на самия козметик, и не само. 

Преди да напиша как варират цените на услугите в Козметичен център Skin Expert, бих искала да вметна нещо много важно ❗️Цените на услугите в множеството салони варират в сходни граници, а козметиците сами определят цената на своята услуга. Почти навсякъде се предлагат едни и същи услуги, с едни и същи апарати и методи на работа, както казах със сходни цени. И по това се различава Skin Expert.

В Съпоставката с цените на козметични салони, имайте предвид, че не само цената е определяща за качеството на цялата услуга и вашето изживяване, а именно: 

  • метода на работа на бранда, с който се работи
  • качеството на козметиката, нейния произход и начина на приложение
  • моделите на апаратите и техния произход, с които се извършват процедурите; както и квалифицираното обучение за работа с тях 
  • квалификациите на специалиста, неговото настоящо и бъдещо развитие
  • нивото на обслужване, вашият комфорт, обстановката в салона и неговата локация
  • разбира се, важни са резултатите от приложението на продукти за домашна грижа и от терапии в кабинет, спазвайки съветите на вашия специалист

В Skin Expert Center например, не се работи по протокол, а се подбира персонализирана процедура отчитайки особеното Състояние на кожата® на клиента. 

Ето защо,  постоянно говоря за Моментно Състояние на кожата®. Именно то определя избора на продукти по време на процедура. Определението - Състояние на кожата®  е патентовано наименование от Biologique Recherche. Затова не мога да кажа конкретна цена на процедурата по телефона или на съобщение в социалната мрежа, без да съм видяла Състоянието на кожата на клиента и без да съм преценила кое е най - подходящо за него. По същият начин, продукти на Biologique Recherche не се предлагат в магазинните мрежи или онлайн. Част от метода на работа с бранда е клиента да премине анализ на кожата в оторизиран козметичен център на Biologique Recherche. От септември месец Козметичен Център Skin Expert ще разполага и с апарат за диагностика на кожата на Biologique Recherche, част от метода на работа за още по прецизна оценка на показателите на вашата кожа. На база на анализа ще се създава досие на клиента и персонална рецепта за грижа за кожата у дома, както и препоръчителни терапии в козметичния кабинет. А по време на безплатната консултация клиентите могат да получат цялата информация, която ги интересува за бранда, цените на продуктите и терапиите, метода на работа и др.

Затова Ви съветвам винаги подробно да се информирате за самата процедура преди да запишете час за нея. За съжаление лоша практика е да се записват часове без консултация и хайде каквото ни направят, само защото цената е ниска. Лично аз, често съм си тръгвала с недобро усещане от цялото изживяване при процедура. Тръгвала съм си с недобре почистена маска от очите, лицето ми  се почистваше с една и съща вода по време на цялата процедура, боцкането на пъпка с топлийка и други практики, които не са дори за коментиране.

Стигнахме и до цената... Диагностика с апарат Skin Instant Lab ще бъде: 80 лв.         

Цените на процедурите започват от 80 лв. и  в зависимост какви са желанията на клиента и съобразно преценката на специалист относно Състоянието на кожата на клиента, те варират. Всяка терапия може да се надгражда с продукти, т. нар. Ко - фактори, отново по желание на клиента. Всичко, което ви интересува, може да научите на консултация с предварително уговорен час на тел: 0897 897 297

 

С уважение и пожелания за хубав ден,

ваш Skin Expert - Мадлен.

Последвайте ни в социалните мрежи за още повече полезна информация.

Свържете се с нас!

phone 0897 897 297

mail info@skinexpertcenter.bg

mail Адрес: гр. Русе, ул. Борисова 44Б,
      ет.2, кабинет 1

Работно време:
Вторник – Събота: 10:00 – 18:00
Неделя и Понеделник - почивни дни
*Посещенията са само с предварително уговорен час на посочения телефонен номер!

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-biskvitkite"> политика за бисквитките</a> и <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-poveritelnost"> политика за поверителност</a>.