ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ – BIOLOGIQUE RECHERCHE


ДИАГНОСТИКА НА СЪСТОЯНИЕТО НА КОЖАТА С АПАРАТ SKIN INSTANT LAB®

60 мин

70 лв

Първа и задължителна стъпка в метода на Biologique Recherche e този уникален анализ, който позволява да се определи Вашето Състояние на кожата. Тъй като ние се отнасяме с изключително внимание към всеки детайл от вашата кожа, диагностиката при нас е не само визуална оценка, тя включва и изследване на основните характеристики на кожата с апарата на Biologique Recherche – Skin Instant Lab®.

 

КО–ФАКТОРИ


Модул Ко–Фактор маска PIGM 400

30 мин

70 лв

За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим Masque PIGM 400 - с висока концентрация на изсветляващи активни съставки и антиоксиданти, тази маска намалява наличието на пигментации по кожата и възстановява блясъка на кожата.

 

Модул Ко–Фактори на Biologique Recherche

Ко–факторите представляват различни опции за надграждане на терапията ви, според състоянието на кожата, за подсилване на ефекта от нея. За още по – видими резултати, към всяка терапия може да се добави нанасяне на импрегнирана маска, адаптирана към формата на лицето Ви, за специфично и интензивно третиране.

*Попитайте вашия любим терапевт за възможните опции за вашата кожа

Озаряваща маска PIGM 400

80 лв

Маска за устни Lift Kiss

50 лв

Маска незабавен лифтинг Platysma

70 лв

Пачове за изморени очи Patch Defatigants

60 лв

Успокояваща маска за нетолерантна кожа ToleSkin

110 лв

Маска против бръчки с изглаждащо действие Caviar Vert

80 лв

Маска за незабавно възстановяване Biologique Feerie

90 лв

 

ХИДРАТИРАЩИ И РЕВИТАЛИЗИРАЩИ ТЕРАПИИ


Рехидратираща терапия с много опции според Състоянието на кожата

60 мин

100 лв

Процедурата се извършва според Състоянието на кожата. Подходяща е за дехидратирани Състояния на тъканите, хидратирайки интензивно горните слоеве на епидермиса. Подобрява еластичността, изглаждайки фините линии и бръчки.

Кислородна терапия „VIP O2”

45 мин

100 лв

Терапия срещу замърсяванията на околната среда. Подходяща за стресирани, девитализирани и/или чувствителни състояния на кожата. Подобрява регенерацията и ревитализацията на епидермиса. Прави тена сияен и равен.

Терапия „Booster VIP O2”

60 мин

150 лв

Booster VIP O2 е подсилването, което вашата кожа очаква. Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати. Придава яркост и блясък на вашата кожа.

Мезотерапия с активен коктейл от витамини и минерали с АПАРАТ Micro Puncture Lab, микронидлинг

60/90 мин

280 лв

За цялостна регенерация, възвръщане на еластичността и плътността на кожата, и хидратация в дълбочина. Подходяща при кожи, претърпени промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези. Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни Състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на кожата на шията, и в областта на деколтето.

Регенерираща процедура „Soin Regenerant Vernix”

60 мин

160 лв

Подходяща за стресирани или девитализирани Състояния на кожата. Увеличава епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване. Предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, като изглажда бръчките, причинени от дехидратация, за по–мека кожа.

Терапия за възстановяване на липидите „Soin Reconditionnement Lipidique“

60 мин

150 лв

Подходяща за силно дехидратирани Състояния на кожата със силен дефицит на липиди. Видимо възстановява, хидратира, реструктурира и обновява епидермиса. Изгражда на ново вътрешно–епидермалните липиди и укрепва хидролипидния филм.

 

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ


Терапия за чувствителни Състояния на кожата „Soin Biosensible”

60 мин

100 лв

Подходяща за чувствителни, стресирани и реактивни Състояния на кожата. Намалява чувствителността, успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта, укрепва и реструктурира епидермиса и осигурява комфорт.

Терапия за кожи с тенденция към розацея „Soin Erythros”

45 мин

100 лв

Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата, страдащи от зачервяване. Предотвратява появата на симптомите, регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса, осигурява усещане за комфорт.

Терапия за незабавно възстановяване „Biologique Feerie”

60 мин

150 лв

Подходяща за дебели и/или отпуснати Състояния на кожата с широки пори. Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите на лицето и стяга кожата, като изпълва и заличава бръчки и фини линии. Възстановяваща терапия след медицински интервенции.

Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце

60 мин

100 лв

Подходяща за всички Състояния на кожата. Реализирайте 4 седмици преди или след излагане на силни UV лъчи.

Подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични, дерматологични процедури

Продължителността и цената са в зависимост от естетичната процедура.

Успокояващ и лифтинг масаж с „Cryo Sticks”

30 мин

50 лв

Подходящ за зрели, девитализирани Състояния на кожата. Преначертава контурите и извършва тотален лифтинг. Изпълва и дренира кожата по лицето, врата и деколтето.

 

ТЕРАПИИ ЗАБАВЯЩИ СТАРЕЕНЕТО


Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.” Реструктуриращ комплекс за лице

60 мин

150 лв

Тотален лифтинг на лицето. Ексфолира, стяга, изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконструиране. Тази процедура съчетава тонизиращи и оформящи масажни техники – за скулптуриране на контура и стягане на овала на лицето.

Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата “Soin Restructurant et Lissant”

60 мин

150 лв

Стимулира естествената защитна система на епидермиса, изглажда фини линии и бръчки, успокоява кожата, изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса. Незабавно възстановяваща и лифтинг терапия, особено подходяща и след медицински интервенции като дермаабразио, химически пилинг, лазер.

Терапия с листа от водорасли „Soin Biovector Marin”

60 мин

150 лв

Терапията има истински стягащ и регенериращ ефект дори и при много дебели кожи. Дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е реконтурирана и стегната, а кожата енергизирана и тонизирана.Тази терапия помага за превенция на възрастови пигментни петна.

Терапия против бръчки с хайвер и колаген „Caviar Vert”

60 мин

160 лв

Терапия против бръчки с незабавен стягащ ефект. Стимулира компонентите на извънклетъчната матрица на кожата, увеличава стегнатостта на кожата, възстановявайки плътността, за да изглежда по–гладка и по–пълна.

Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура Втора кожа „Soin Seconde Peau“

60 мин

390 лв

Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурявайки моментален лифтинг ефект. Истинска алтернатива на ботокса. Революционната 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина, в съчетание с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавното заличаване на знаците на годините.

* Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец - 990 лв.

 

ТЕРАПИИ ЗА ОКОЛООЧНА ЗОНА


Терапия за изморени очи с „Patch defatigants”

45 мин

80 лв

Подходяща за Състояния на кожата с бръчки, подпухналост и торбички в зоната около очите. Намалява подпухналостта. Кожата е по–гладка и озарена. Бръчките и линиите в зоната на очите, причинени от дехидратация са по–малко видими.

Терапия за деликатната зона около очите

30 мин

70 лв

Подходяща за чувствителни Състояния на кожата с бръчки и/или тъмни кръгове в зоната около очите. Облекчава усещането за стягане в областта на околоочния контур. Помага за елиминиране отпадъците и токсините в тази зона. Подобрява снабдяването с кислород по повърхността на кожата. Осигурява хидратиращи активни съставки, които изпълват и успокояват.

 

ТЕРАПИИ, НАСОЧЕНИ КЪМ СЪСТОЯНИЯ НА КОЖАТА С ПИГМЕНТАЦИИ И/ИЛИ НАЛИЧИЕ НА БЕЛЕЗИ


Ексфолираща терапия „Р 50” за стягане овала на лицето и изпълване на кожата

60 мин

150 лв

Стяга овала на лицето, тонизира и „изпълва кожата”. Изравнява и озарява тена. Заличава фините повъхностни несъвършенства и има регенериращ ефект дори и при най-плътните, дебели Състояния. Кожата Ви ще бъде видимо по – гладка, мека и фина. Подходяща заплътни кожи с бръчки, изгубили своята еластичност, с неравна пигментация и признаци на преждевременно остаряване.

Пилинг с фруктови киселини „Soin Peeling Aux acides de fruits“

60 мин

150 лв

Омекотява и тонизира епидермиса, изсветлява пигментните петна, изглажда и намалява фини линии и бръчки. Интензивна грижа, която обновява епидермиса. Подходяща за дебели, себорейни и/ или хипер – кератинизирани Състояния на кожата, или за кожа с белези.

 

СЕБУМ - РЕБАЛАНСИРАЩИ ТЕРАПИИ


Себум Ре–балансираща терапия „Soin Sebo-Reequilibrant“ с бустер MC 110

60 мин*

120 лв*

Регулира секрецията на себум, изчиства и стяга порите, изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата – за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна, персонализирана програма за лечение на акне, изготвена от специалистите в нашия център.
Подходяща за изморени Състояния на кожата с разширени пори, себорея и/или с тенденция към акне.

 

ПРОЦЕДУРИ ПО ПОРЪЧКА


 

Програма My Beauty DNA©

 

Открийте произхода на своята кожа с ДНК анализ. Чрез My Beauty DNA©, Biologique Recherche анализира повече от 600 000 генетични вариации, свързани с кожата, с цел да определи персонализирани процедури и продукти, които са най-подходящи за всяко отделно Състояние на кожата.

Процедурата по диагностициране на ДНК заложбите в кожата е релаксираща и лесна - взима се ДНК проба от устната кухина, изпраща се в лаборатория в Щатите и след няколко седмици тайната на вашата кожа е разкрита, а специалистите на Biologique Recherche анализират резултатите и създават персонализирана програма за грижа за кожата, така че да се избегнат всички негативни предразположености на кожата ви, заложени в ДНК-то ви.

 

ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО – BIOLOGIQUE RECHERCHE


 

Biologique Recherche прилага своя опит в процедурите за лице и в персонализирания си подход към тялото, с предложение за цялостна диагностика на тялото, включително анкета и визуално изследване на епидермиса. Процедурите за тяло са изцяло персонализирани и създадени, за да укрепят, тонизират и изгладят линиите на вашето тяло, за постигането на хармоничен и красив силует.

Ексфолиращ, хидратиращ и релаксиращ масаж – „Р50 Нова кожа”

60 мин

120 лв

Ексфолира и елиминира мъртвите клетки на кожата и замърсявания. Стимулира епидермалните функции и увеличава епидермалната устойчивост. Подходяща за всички Състояния на кожата.

Детоксикираща терапия с водорасли „Soin Detoxifiant aux Algues”

60 мин

150 лв

Изключителна процедура за възстановяване и хармонизиране на силуета. Стимулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните, нежелани мастни натрупвания. Елиминира токсините и излишната вода. Тонизира, хидратира и стяга епидермиса. Подходяща за всички Състояния на кожата. За оптимални резултати се препоръчва курс от терапии.

 

МАСАЖИ ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ


Лифтинг масаж „Кобидо“

40мин

80 лв

Японска лифтинг техника на лице, шия и деколте за подобряване нивото на тонус и еластичност на кожата; отпускане на напрегнатите мускули; намаляване мимическите бръчки; забавяне появата на преждевременни бръчки; подобряване овала и контура на лицето; премахване на токсините, замърсяванията и мъртвите кожни клетки; подобряване стегнатостта на кожата; ускоряване регенерацията на клетките; намаляване на стреса. Ритуал за релаксация.

Пакет предплатена привилегия - 5 процедури - 360 лв., 10 процедури - 700 лв.

*Пакет 5 масажа - 1 път в седмицата, пакет 10 масажа - 1 и 2ра седмица по 2 броя, след това един път всяка седмица.

 

ПОЧИСТВАНЕ И ДЕТОКС


Почистване класическо за мазна кожа и кожа с несъвършества

75-90 мин 80 лв

Почистване – детокс за мазни и проблемни кожи атравматично

75 мин 80 лв

Почистване за чувствителна кожа (с или без ултразвукова шпатула)

75 мин 80 лв

Почистване - детокс за суха кожа с акцент подхранване и хидратация

75 мин 80 лв

Почистване атравматично (с или без ултразвукова шпатула, без стискане)

75 мин 80 лв

Почистване за бременни (без киселини, без ултразвукова шпатула)

75 мин 80 лв

Почистване за кърмещи майки (без киселини, с ултразвук)

75 мин 80 лв

 

ПИЛИНГ BIOREPEELCL3


BioRePeelCl3 лице

120 лв

BioRePeelCl3 лице + шия

160 лв

BioRePeelCl3 лице + шия + деколте

240 лв

BioRePeelCl3 + микронидлинг

220 лв

Пакет предплатена привилегия: 10 % от цената на пакета
*Препоръчителен курс: 4 – 6 процедури.

 

INDIBA® ONA меню


 

Програми INDIBA® ONA

 

ONA от INDIBA® извежда кожата ви на ново ниво на здраве и чистота.
5 лесни стъпки ви делят от кожата, за която винаги сте мечтали.

Програма Изящна кожа
В 5 стъпки за една комплексна грижа

165 лв

Програма Teen

Дълбоко почистване и стягане на порите, за целенасочено лечение на кожните несъвършенства – за възвръщане на усмивката и самочувствието

120 лв

Програма Anti-age

Революционна грижа, с която заличаваме следите на времето. С Програма Anti-age забравяме за наличието на фини линии и бръчици, стимулираме производството на колаген и връщаме часовника назад

150 лв

Програма Почистване

Удоволствие, с усещане за чистота и съвършенство - за кожа, почистена в дълбочина, сияйна като порцелан

110 лв

*При закупуване на пакет от 4 процедури, получавате 10% намаление на стойността.

 

 

GENOSYS


GENOSYS Карбокситерапия

90 лв

GENOSYS петидна маска + LED светлина

60 лв

GENOSYS микронидлинг терапия лице

160 лв

GENOSYS микронидлинг терапия лице и шия

180 лв

GENOSYS SRS пилинг за лице

120 лв

GENOSYS микронидлинг + пилинг SRS

220 лв

GENOSYS микронидлинг + BioRePeelCl3

220 лв

GENOSYS Luxe терапия за лице

260 лв

95

Последвайте ни в социалните мрежи за още повече полезна информация.

Свържете се с нас!

phone 0897 897 297

mail info@skinexpertcenter.bg

mail Адрес: гр. Русе, ул. Борисова 44Б,
      ет.2, кабинет 1

Работно време:
Вторник – Събота: 10:00 – 18:00
Неделя и Понеделник - почивни дни
*Посещенията са само с предварително уговорен час!

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-biskvitkite"> политика за бисквитките</a> и <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-poveritelnost"> политика за поверителност</a>.