Терапии


biologique-recherche

Нашите персонализирани терапии за лице


Всеки човек има различно „Състояние на кожата“, което еволюира в рамките на един ден. Специалистите в  Skin Expert Center разчитат правилно посланията на епидермиса и адаптират своя подход персонално, според нуждите на всеки един клиент, за да постигнат незабавни и видими резултати.

procedure

Диагностика на Състоянието на кожата със SKIN INSTANT LAB®

60 мин, 70 лв


Първа и препоръчителна стъпка в метода на Biologique Recherche е този уникален анализ, който позволява да се определи Вашето Състояние на кожата.

Тъй като ние се отнасяме с изключително внимание към всеки детайл на Вашата кожа, диагностиката при нас е не само визуална оценка, тя включва изследване на основните характеристики на кожата с апарат на Biologique Recherche – Skin Instant Lab®. След 60 минутната сесия Вие се радвате на по-сияйна кожа, подробни препоръки за използване на продукти за домашна грижа и препоръчителен курс от процедури в центъра. Този вид диагностика прилагаме само при първото Ви посещение при нас.

 

КО – ФАКТОРИ

Всяка една от терапиите на Biologique Recherche в нашето меню, може да бъде надградена с допълнителен модул, за още по–забележителни резултати. Попитайте своя любим терапевт и се насладете на магичния ефект от нашите ко – фактори.

 

Модул Ко–Фактор маска PIGM 400

30 мин, 70 лв


Цели: За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим Masque PIGM 400 - с висока концентрация на изсветляващи активни съставки и антиоксиданти, тази маска намалява наличието на пигментации по кожата и възстановява блясъка на кожата.

Подходяща за Състояния на кожата с пигментации и/или сивкав тен.

Модул Ко-Фактор маска Хайвер и Колаген /Masque Collagene Caviar/

30 мин, 90 лв


Цели:За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Хайвер и Колаген – регенериращите качества на хайвера са тайната за красота и младост. Стимулира епидермалното обновяване, хидратира, изглажда бръчки и фини линии и намалява зачервяванията.

Подходяща за увредени Състояния на кожата с широки пори, девитализирани, дехидратирани и без тонус.

Модул Ко–Фактор маска Biologique Feerie

30 мин, 90 лв


Цели:За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Biologique Feerie за изпъване на отпуснатата кожа, тонизиране и цялостна ревитализация.Освежава и успокоява, изглажда лицето, хидратира и изравнява тена.

Подходяща за плътни, дебели и отпуснати Състояния на кожата с широки пори.

Модул Ко–Фактор маска Lift Kiss

20 мин, 50 лв


Цели:За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Lift Kiss за предварително импрегнирано лечение, което интензивно възстановява увредените устни и придава обем на контура на устните. Намалява дехидратираните бръчки, устните са по – гладки и плътни.

Подходяща за увредени, дехидратирани или белязани от стареене Състояния.

Модул Ко–Фактор маска Platysma

20 мин, 65 лв


Цели:За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Platysma, която осигурява незабавен „лифтинг“ ефект. Универсалната й форма и опъната опора позволяват да се стегне овала на лицето. Мандибуларната линия се преструктурира и контурите на лицето се предефинират.

Подходяща за Състояния на кожата с отпуснати контури.

Модул Ко–Фактор маска Patch Defatigants

15 мин, 50 лв


Цели:За надграждане на терапията ви и подсилване на ефекта от нея, можем да приложим маска Patch Défatigants, която предотвратява и намалява признаците на умора и стареене около очите. Нейната иновативна биоцелулозна структура, формата на „щипка“ и подбраните активни съставки представляват глобално лечение, подходящо за изтънеността на околоочния контур. Незабавно подпухналостта намалява, кожата се изглажда, бръчките и линиите от дехидратация са по-малко видими за отпочинал вид.

Подходяща за Състояния в зоната на очите с подпухналост.

procedure

ОЗАРЯВАЩИ И ХИДРАТИРАЩИ ТЕРАПИИ


Кислородна терапия „VIP О2”, срещу замърсяванията на околната среда

45 мин, 100 лв


Цели: Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава. Стяга порите. Подобрява регенерацията и ревитализацията на епидермиса. Интензивно хидратира горните слоеве на епидермиса.

Подходяща за стресирани, девитализирани и/или чувствителни Състояния на кожата.

Рехидратираща терапия с много опции според Състоянието на кожата

60 мин, 100 лв


Цели: Енергизира и тонизира кожата. Изглажда фини линии и бръчки, подобрява еластичността, помага да се предотврати появата на пигментни петна, вследствие от възрастта. След тази терапия тенът ви ще бъде хомогенен и сияещ от красота.

Подходяща за дехидратирани Състояния на кожата.

Процедура с Хайвер и Колаген – „Soin Caviar Integral“

60 мин, 180 лв


Цели: Благодарение на регенериращите свойства на хайвера, комбинирани с ефикасността на колагена, кожата Ви е хидратирана, подхранена, а проявените фини линии са изгладени. Терапията стимулира обмяната и епидермалното обновяване. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията.

Подходяща за девитализирани и дехидратирани Състояния на кожата, с разширени пори, загубили своя тонус.

Регенерираща процедура Верникс – „Soin Regenerant Vernix”

60 мин, 180 лв


Цели: Подмладява и засилва епидермалната реконструкция и регенерация. Активира капацитета на увредената кожа за възстановяване и дава истинско „прераждане”. Терапията предпазва и подобрява хидратацията на епидермиса, изглажда бръчките причинени от дехидратация, за по – мека кожа. Подмладяваща, регенерираща и възстановяваща процедура.

Подходяща за стресирани или девитализирани Състояния на кожата.

Процедура „Booster VIP O2“ – NEW

60 мин, 150 лв


Подсилването, което вашата кожа очаква! Разкриваме ви най – дългоочакваната, нова терапия от семейството на Biologique Recherche – Booster VIP O2.
Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Като виден представител на „VIP O2” гамата, този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати: Кожата е изцяло детоксикирана и реоксигенирана, изчистена от замърсявания и по – сияйна. Booster VIP O2 ревитализира и стимулира тена, за да придаде яркост и блясък на кожата на лицето.

procedure

СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ


Хидратираща процедура за чувствителни Състояния на кожата – „Soin Biosensible”

60 мин, 100 лв


Цели: Намалява чувствителността на кожата. Успокоява и ребалансира епидермиса. Облекчава опънатостта. Укрепва и реструктурира епидермиса, осигурява комфорт и защита. Една цялостна терапия за възстановяване на особено чувствителните, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата. Тази терапия може да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

Подходяща за чувствителни, стресирани и силно реактивни Състояния на кожата.

Процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея – “Soin Erythros”

60 мин, 100 лв


Цели: Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки по време на терапия, видимо намаляват зачервяванията, причинени от розацея. Тази терапия предотвратява появата на симптомите, регулира съдообразуването и съдоразширяването. Облекчава усещането за опънатост, укрепва и реструктурира епидермиса, и осигурява усещане за комфорт.

Подходяща за чувствителни Състояния на кожата, с тенденция към розацея.

Терапия за незабавно възстановяване „Biologique Feerie"

60 мин, 150 лв


Цели: Освежава и успокоява кожата, унифицира тена, тонизира и хидратира. Изглажда чертите, очертава контура на лицето, изпълва и заличава бръчки и фини линии, и стяга кожата.

Подходяща за плътни и /или отпуснати Състояния на кожата, лишени от тонус, с широки пори. Препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури.

Терапия за деликатната зона около очите

30 мин, 90 лв


Цели: Облекчава усещането за опънатост в областта на околоочния контур. Помага на кожата в зоната около очите да елиминира отпадъците и токсините. Подобрява снабдяването с кислород по повърхността и осигурява хидратиращи активни съставки, които изпълват, и успокояват кожата. Удължава младежкия и свеж вид, като намалява наличието на фини линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки.

Подходяща за чувствителни Състояния на кожата с наличие на бръчки и/или тъмни кръгове в зоната около очите.

Терапия за изморени очи с „Patch Defatigants“

45 мин, 90 лв


Цели: Иновативно решение за забавяне на признаците на стареене, и заличаване нс уморения вид около очите. Тази терапия езабавно намаля подпухналостта и торбичките под очите. Кожата е по – гладка и по – плътна, а бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими.

Подходяща за Състояния на кожата с наличие на бръчки, подпухналост и торбички в зоната около очите.

Персонализирана процедура за подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични, дерматологични процедури

Продължителността и цената на терапията са в зависимост от естетичната процедура


Цели: Подложената на стрес кожа, вследствие от инвазивни медико – естетични процедури, изисква строго специфичен поведенчески подход. Преди и след оперативната програма от Biologique Recherche ще бъде създадена за Вас след консултация с Вашия лекар. В зависимост от типа медико – естетична процедура, подготвителният период може да бъде по-дълъг или по-къс. Колкото по – инвазивна е операцията, толкова по – дълга е подготовката, съответно и възстановяването на кожата Ви след това.

ТЕРАПИИ ЗАБАВЯЩИ СТАРЕЕНЕТО


Луксозен лифтинг “Lift C.V.S.” - Реструктуриращ комплекс за лице

60 мин, 150 лв


Цели: Лифтинг на лицето. Ексфолира епидермиса, като отстранява мъртвите клетки. Стяга порите. Изсветлява и изглажда кожата. Засилва епидермалното реконсруиране. Тази процедура съчетава тонизиращи и оформящи техники – за скулптуриране на контура и стягане на овала на лицето.

Подходяща за нормални, себорейни, атонични и дебели Състояния на кожата, белязани от времето, с неравномерен тен.

Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата –
“Soin Restructurant et Lissant”

60 мин, 150 лв


Цели: Стимулира естествената защитна система на епидермиса. Изглажда фини линии и бръчки. Успокоява кожата. Изравнява тена и хидратира горните слоеве на епидермиса. Незабавно възстановяваща и лифтинг терапия, особено подходяща и след медицински интервенции като дермаабразио, химически пилинг, лазер. Кожата Ви ще бъде хидратирана, гладка и тонизирана.

Подходяща за фини, чувствителни, реактивни Състояния на кожата, белязани от времето.

Ремоделираща процедура МС110 – „Soin MC110 Restructurant”

60 мин, 150 лв


Цели: Изпълва лицето и намалява фините линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето е ремоделирана. Вашата кожа ще бъде по-гладка, чиста и видимо подмладена.

Подходяща за не реактивни, девитализирани Състояния на кожата, без тонус, с наличие на фини линии бръчки, плътни и/или слаби кожи.

Процедура за възстановяване на липидите „`Soin Reconditionment Lipidique”

60 мин, 150 лв


Цели: Видимо възстановява, хидратира, реструктурира и обновява епидермиса. Изгражда наново вътрешно – епидермални липиди и укрепва бариерния ефект на хидролипидния филм. Подхранваща и защитаваща процедура за възстановяване на липидния дефицит в кожата. Високата концентрация на активни съставки и скъпоценни масла, възвръщат обема, еластичността и комфорта на Вашата кожа.

Подходяща за силно дехидратирани Състояния на кожата със силен дефицит на липиди.

Процедура с листа от водорасли „Soin Biovector Marin“

60 мин, 150 лв


Цели: стяга овала на лицето и „изпълва кожата“. Има истински стягащ и регенериращ ефект дори и при много дебели кожи. Заличава фините повърхностни несъвършенства. Озарява тена. Кожата е по – гладка, мека и фина.

Подходяща за плътни кожи с бръчки, които са изгубили еластичност и имат неравна пигментация.

ТЕРАПИИ, НАСОЧЕНИ КЪМ СЪСТОЯНИЯ НА КОЖАТА С ПИГМЕНТАЦИИ И/ИЛИ НАЛИЧИЕ НА БЕЛЕЗИ


Ексфолираща терапия „P 50“ за стягане на овала на лицето и изпълване на кожата

60 мин, 150 лв


Цели: Стяга овала на лицето и „изпълва кожата“. Има истински стягащ и регенериращ ефект дори и при много дебели кожи. Заличава фините повърхностни несъвършенства. Озарява тена. Кожата е по – гладка, мека и фина.

Подходяща за плътни кожи с бръчки, които са изгубили еластичност и имат неравна пигментация.

По – гладка и озарена кожа с коктейл от Фруктови киселини

60 мин, 150 лв


Цели: Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа, която обновява епидермиса.

Подходяща за за дебели, себорейни и/ или хипер – кератинизирани Състояния на кожата или кожа с белези или неравна пигментация.

СЕБУМ - РЕБАЛАНСИРАЩИ ТЕРАПИИ


Себум Ре–балансираща процедура –
„Soin Sebo-Reequilibrant“

Без бустер MC 110 – 45 мин, 110 лв
С бустер MC 110 – 60 мин, 120 лв


Цели: Регулира секрецията на себум. Изчиства и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата – за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна, персонализирана програма за лечение на акне, изготвена от специалистите в нашия център.

Подходяща за Състояния на кожата с разширени пори, себорея и/или с тенденция към акне.

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОЦЕДУРИ „ПО ПОРЪЧКА” ЗА ЛИЦЕ ОТ BIOLOGIQUE RECHERCHE


ПРОГРАМА MY BEAUTY DNA©

500 лв.


Открийте произхода на своята кожа с ДНК анализ. Чрез My Beauty DNA©, Biologique Recherche анализира повече от 600 000 генетични вариации, свързани с кожата, с цел да определи персонализирани процедури и продукти, които са най-подходящи за всяко отделно Състояние на кожата.

Процедурата по диагностициране на ДНК заложбите в кожата е релаксираща и лесна - взима се ДНК проба от устната кухина, изпраща се в лаборатория в Щатите и след няколко седмици тайната на вашата кожа е разкрита, а специалистите на Biologique Recherche анализират резултатите и създават персонализирана програма за грижа за кожата, така че да се избегнат всички негативни предразположености на кожата ви, заложени в ДНК-то ви.

Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура „Втора кожа” (Soin Seconde Peau)

60 мин, 390 лв


Цели: Регенерира и изглажда кожата на лицето, осигурявайки моментален лифтинг ефект; Истинска алтернатива на ботокса.Революционната 3D маска от нанофибри с 80% хиалуронова киселина, в съчетание с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавното заличаване на знаците на годините.

Подходяща за за Състояния на кожата, подложени на стареене.

* Препоръчителен курс от 3 терапии за 1 месец - 990 лв.

71

Последвайте ни в социалните мрежи за още повече полезна информация.

Свържете се с нас!

phone 0897 897 297

mail info@skinexpertcenter.bg

mail Адрес: гр. Русе, ул. Борисова 44Б,
      ет.2, кабинет 1

Работно време:
Вторник – Неделя: 10:00 – 18:00
Понеделник - почивен ден
*с предварително уговорен час

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-biskvitkite"> политика за бисквитките</a> и <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-poveritelnost"> политика за поверителност</a>.