Мануални терапии за тяло


biologique-recherche
procedure

Biologique Recherche прилага своя опит в процедурите за лице и в персонализирания си подход към тялото, с предложение за цялостна диагностика на тялото, включително анкета и визуално изследване на епидермиса.

Терапиите за тяло на Biologique Recherche се провеждат в 3 основни фази и 6 стъпки, по време на които клиентът трябва да се отдаде на експертните и обучени ръце на специалиста на Biologique Recherche, който моделира тялото с ефективни и прецизни жестове.
Свързани с прецизна методология за комплексно приложение, разработени със същото познание за кожата, същата персонализирана грижа, както и за кожата на лицето, процедурите на Biologique Recherche за тяло контурират и преоформят силуета.

Процедурите за тяло са изцяло персонализирани и създадени, за да укрепят, тонизират и изгладят линиите на вашето тяло, за постигането на хармоничен и красив силует.

 

Допълнителен модул, който може да бъде съчетан с вашата процедура:


 

Програма „Предплатена привилегия”

Предлагаме Ви програма Предплатена Привилегия, която Ви позволява да се възползвате от 10 часа процедури, които можете да ползвате както желаете и да разпределите по Ваш избор (продължителност и вид на терапии). Попитайте своя терапевт за условията на програмата.

 

ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДГОТОВКА НА КОЖАТА НА ТЯЛОТО

Ексфолиращ, хидратиращ и релаксиращ масаж – „Р50 Нова кожа” от Biologique Recherche

60 мин,100 лв

 


Цели: Ексфолира и елиминира мъртвите клетки на кожата и замърсявания. Стимулира епидермалните функции и увеличава епидермалната устойчивост. Тонизира и хидратира кожата.

Подходяща за всяко Състояние на кожата.

Тази терапия включва пилинг на тяло и хидратиращ масаж, който възстановява здравето на роговия слой, оставяйки кожата ефективно защитена от суровите климатични условия (слънце, вятър, студ). Препоръчително е прилагането на тази процедура, преди други терапии за тяло. Възползвайте се веднъж месечно, за да запазите кожата си красива и здрава.

 

ВИСОКО ЕФЕКТИВНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО

Детоксикираща терапия с водорасли –
„Soin Detoxifiant aux Algues” от Biologique Recherche

Отслабване и пречистване на тялото

60 мин, 130 лв

 


Цели: Стимулира микроциркулацията и помага да се разградят локализираните, нежелани мастни натрупвания. Елиминира токсините и излишната вода. Тонизира, хидратира и стяга епидермиса.

Подходяща за всички Състояния на кожата.

Съчетаването на енергизиращ и ексфолиращ масаж с маска от термални водорасли, тонизира и детоксикира Вашия епидермис. Маската и последващият бустер се избират от специалиста, според състоянието на кожата. В зависимост от това, кой бустер се използва и дали се въздейства върху зони или върху цялото тяло, процедурата може да продължи 60/90 или 120 мин. Прецизната диагностика и персонализираният подход, осигуряват забележителни резултати веднага след първата процедура. За оптимални резултати се препоръчва курс от терапии. Необходимо е взимане на душ в центъра по време на терапията.

Пакет „предплатена привилегия“ – 4 терапии – 360 лв.

Антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини –
„Cure Anti-C & Booster Minceur“от Biologique Recherche 

 

45 мин, 150 лв 

60 мин, 200 лв

90 мин, 250 лв

 


Цели:Нежното ексфолиране помага проникването на активните съставки и възстановява качеството на роговия слой на кожата. Активира микроциркулацията и видимо намалява целулита. Липолитичното действие предизвиква отслабване.

Подходяща за Състояния на кожата с локални мастни натрупвания и видими признаци на целулит.

Терапия, която подобрява стегнатостта на кожата и микроциркулацията. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на Бустер за отслабване.

Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 терапии за 2 месеца.

Пакет „предплатена привилегия“ – 4 терапии от 45 мин. – 500 лв.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ

 

40/60 мин, 60 лв 

 


Цели: Подобрява вида на кожата, подобрява кръвообращението, раздвижва мускулите, помага за намаляването на целулита, разгражда мастните натрупвания.

Подходяща за Състояния на кожата с локални мастни натрупвания и признаци на целулит.

Техниките, които се прилагат са интензивни и енергични. Прилага се стандартен ръчен антицелулитен масаж с натурално масажно олио за целулит, което има силно загряващ ефект. То подобрява кръвооросяването на тъканта. По желание на клиента може да се прибави антицелулитна маска с водорасли, след която е необходимо вземането на душ в козметичния кабинет.

Препоръчваме терапевтичен цикъл от 10 терапии през ден или поне 3 пъти в седмицата.

Пакет „предплатена привилегия“ – 10 процедури – 500 лв.

83

Последвайте ни в социалните мрежи за още повече полезна информация.

Свържете се с нас!

phone 0897 897 297

mail info@skinexpertcenter.bg

mail Адрес: гр. Русе, ул. Борисова 44Б,
      ет.2, кабинет 1

Работно време:
Вторник – Неделя: 10:00 – 18:00
Понеделник - почивен ден
*с предварително уговорен час

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-biskvitkite"> политика за бисквитките</a> и <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-poveritelnost"> политика за поверителност</a>.