Мезотерапия с апарат Micro – Puncture Lab

60/90 мин, 280 лв


Подходяща за Състояния на кожата, нуждаещи се от регенерация – дехидратирани кожи с признаци на преждевременно стареене. За Състояния на кожата, претърпели промени от външни и вътрешни фактори и агресии, като пигментация и белези. Преди и след медицински интервенции, за ускоряване на процеса на възстановяване на кожата. За балансиране на себорейни Състояния на кожата. За ремоделиране на контура на лицето и повдигане на кожата по шията, и в областта на деколтето.

Видими резултати веднага след първата сесия. Кумулативен ефект след всяка следваща сесия.

Пакет предплатена привилегия - 3 процедури - 790 лв.

 

Диагностика на Състоянието на кожата,
с апарат SKIN INSTANT LAB®

60 мин, 70 лв

 


Първа стъпка в метода на Biologique Recherche е този уникален анализ, който позволява да се определи Вашето Състояние на кожата® .

Тъй като ние се отнасяме с изключително внимание към всеки детайл на Вашата кожа, диагностиката при нас е не само визуална оценка, тя включва изследване на основните характеристики на кожата с апаратa на Biologique Recherche – Skin Instant Lab®

Така, ние можем да определим съвсем точно състоянието на Вашата кожа, да разговаряме с вас и да ви зададем правилните въпроси, за да създадем персонални, подробни препоръки за използване на продукти за домашна грижа и препоръчителен курс от процедури в центъра.

Този вид диагностика е силно препоръчителна при първото Ви посещение при нас.

86

Последвайте ни в социалните мрежи за още повече полезна информация.

Свържете се с нас!

phone 0897 897 297

mail info@skinexpertcenter.bg

mail Адрес: гр. Русе, ул. Борисова 44Б,
      ет.2, кабинет 1

Работно време:
Вторник – Неделя: 10:00 – 18:00
Понеделник - почивен ден
*с предварително уговорен час

С използването на сайта вие приемате, че използваме "бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-biskvitkite"> политика за бисквитките</a> и <a href="https://skinexpertcenter.bg/politika-za-poveritelnost"> политика за поверителност</a>.